Header
Header
close

Feedback til ChefMe

Hjælp os med at blive endnu bedre

Hvor tilfreds er du med ChefMe?*

Dårlig

Fantastisk


Har du nogen kommentarer, ønsker eller forslag?*

Giv feedback close
Become a Chef
Become a Chef

Tjen gode penge som ChefMe kokTjen i gennemsnit 6.500 kr. pr. middag.

Kom igang
Get Started
Get Started

❤️ Lav det du elsker

Livet er for kort til at lave ting man ikke kan lide og tilmed blive råbt i hovedet af en sur chef. Hos ChefMe er du din egen chef og bestemmer selv hvilke menuer du har lyst til at lave og hvordan dine menuer skal sammensættes.

💰 Bestem selv prisen

Det er helt op til dig, hvad dine menuer skal koste pr. kuvert. For at finde ud af, hvilken pris du skal vælge, kan du søge efter lignende menuer. Vi tager et servicegebyr, som er med til at dække udgifterne til drift af ChefMe’s platform.

⏱ Når du har tid og lyst

Intet er bedre end friheden til selv at kunne råde over sin tid. Hos ChefMe tilrettelægger du helt selv hvornår og hvad tid du vil arbejde. Så sov længe en onsdag og arbejd en lørdag – du bestemmer selv hvordan du bruger din tid.

👨‍🍳 Bliv set og hørt

Træt af at din køkkenchef altid får æren for din sauce? Hos ChefMe sørger vi for du ikke er gemt væk i køkkenet, men rent faktisk får den ære du fortjener.

🙏 Gratis og ingen binding

Som kok betaler du intet for at have en profil på ChefMe. Vi lægger blot vores servicegebyr oven i din kuvertpris - det er denne pris kunden ser på menuen og betaler.

✌️ Nem udbetaling

Du vælger selv hvornår du vil have udbetalt dine penge. Dagen efter du har været ude til et selskab, kan du vælge at få udbetalt dine penge.


mood
mood
mood
mood
mood
mood

Bliv en del af ChefMe

Kom igang