Header
Header
close

Feedback til ChefMe

Hjælp os med at blive endnu bedre

Hvor tilfreds er du med ChefMe?*

Dårlig

Fantastisk


Har du nogen kommentarer, ønsker eller forslag?*

Giv feedback close
Article detail
Tilbage

Konkurrenceregler

Regler og betingelser for deltagelse i ChefMe's Facebook, Instagram og email konkurrencer.

Sådan deltager du
Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos ChefMe må ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencebetingelser
Vinderen findes ved lodtrækning, og bliver kontaktet direkte. Vinderens navn bliver offentliggjort på ChefMe's Facebook og Instagram.

Svarer vinderen ikke inden for 7 dage, går præmien videre til en anden, som findes via en ny lodtrækning. Den oprindelige vinder kan i så fald ikke gøre krav gældende mod ChefMe.
Præmien er personlig og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier.

Deltagerne giver automatisk samtykke til at billederne må benyttes til markedsføring samt deles på ChefMe's sociale medier.
Vinderen giver automatisk samtykke til at den vundne middag, må dokumenteres med billeder og benyttes til markedsføring.

Hvad skal du ellers vide?
ChefMe vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part.

ChefMe forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. ChefMe er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.
ChefMe afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver ChefMe sig ethvert ansvar i den forbindelse.

ChefMe forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder ChefMe sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Når du tilmelder dig, giver du ChefMe lov til at sende dig emails, samt til at vi bruger andre oplysninger, som vi har om dig til at tilpasse markedsføringen til dig.

Konkurrence udbydes af ChefMe Aps, Vimmelskaftet 41A 3.sal, 1161 København K.

Datahåndtering
Vi benytter vores eksterne samarbejdspartner MailChimp til sikker håndtering af din tilmelding og dine data. De behandler alene dine oplysninger ud fra vores instruks, og kan ikke bruge oplysningerne til egne formål.