Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

535 kr./kuvert

45

Deleretter I - store og små fester

  • 535 kr./kuvert
  • 1 serveringer
  • 15 - 100 kuverter

Forord

Konfirmation, reception, uhøjtidelig fødselsdag eller tilbagelænet bryllup? Der er en grund til, at buffeten er en klassiker. Når den er lavet godt, er det bare lækker velsmagende mad, som alle kan li' - der lokker øjnene og mætter ganen. Det er sådan, jeg serverer mine deleretter!

Menuen - 1 serveringer

Buffet

- Surdejsbrød med pisket smør
- Tatar på saltbagt rødbede, brunet smørmayo, syltet salatløg, karse samt sprøde perlebyg
- Hjertesalat med escabeche, grønne bønner samt brødcrouton
- Røget og stegt torskerogn med spinat samt sauce med kapers, citron og creme fraiche
- Hjemmelavet pate med kalv fra Flemming på Næsset med syltet græskar fra haven samt estragoncreme
- Pocheret æg fra La Finca med Vesterhavsost, rødløgsmarmelade og sprødstegt grønkål fra køkkenhaven
- Salat med ristede kartofler, mandler, friske urter samt æblevinaigrette
- Sprødstegt frilandskylling med røget pastinak, ristede svampe samt rosenkål stegt med hvidløg
- Klassisk æbletærte med creme anglaise


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.90


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning