695 kr. /kuvert
5 serveringer
- 695 kr. /kuvert
- 5 serveringer
- 10 - 100 kuverter
Forord
Jeg driver til dagligt ROS Catering med i alt 15 ansatte, kokke og tjenere.
Hver sæson har deres egne fantastiske råvare og i denne menu vil vi bl.a. serverer kammusling, braiserede svinekæber, oksefilet, udvalg af oste samt en dessert med marcipan, Amarena kirsebær & mørk chokolade.
Vi står for alt lige fra indkøb, madlavning, præsentation, afrydning og opvask!
OBS: ønskes der tilkøb af enten østers til snacks, en caviar servering eller caviar på forretten samt vinmenu kan dette også lade sig gøre.
-Prisen inkl. mad, fee til ChefMe samt løn til kok.
Menuen - 5 serveringer
SnackKyllingechips med purløgsmayo.
Små chorizo ølpølser.
Hjemmelavede saltmandler.
Hjemmebagt brød med økologisk smør.
Stegte kammuslinger med variation af jordskok, ærteskud & sauce Grenobloise.
Stegt oksefilet med variation af knoldselleri & løg, marv & portvins glace.
Marcipan, Amarena kirsebær, marengs & mørk chokolade.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køl & frys
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
Praktisk
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.