Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

695 kr. /kuvert

35

5 serveringer

  • 695 kr. /kuvert
  • 5 serveringer
  • 10 - 100 kuverter

Forord

Jeg driver til dagligt ROS Catering med i alt 15 ansatte, kokke og tjenere.

Hver sæson har deres egne fantastiske råvare og i denne menu vil vi bl.a. serverer kammusling, braiserede svinekæber, oksefilet, udvalg af oste samt en dessert med marcipan, Amarena kirsebær & mørk chokolade.

Vi står for alt lige fra indkøb, madlavning, præsentation, afrydning og opvask!

OBS: ønskes der tilkøb af enten østers til snacks, en caviar servering eller caviar på forretten samt vinmenu kan dette også lade sig gøre.

-Prisen inkl. mad, fee til ChefMe samt løn til kok.

Menuen - 5 serveringer

Snack

Kyllingechips med purløgsmayo.
Små chorizo ølpølser.
Hjemmelavede saltmandler.

Forret

Hjemmebagt brød med økologisk smør.

Forret

Stegte kammuslinger med variation af jordskok, ærteskud & sauce Grenobloise.

Hovedret

Stegt oksefilet med variation af knoldselleri & løg, marv & portvins glace.

Dessert

Marcipan, Amarena kirsebær, marengs & mørk chokolade.


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.

  • Tallerkener

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

18 omtaler

4.9


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning