Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

1.500 kr./kuvert

22

7 course Seafood tasting

  • 1.500 kr./kuvert
  • 7 serveringer
  • 10 - 27 kuverter

Forord

Here I’ve created a menu inspired on the places I’ve been and restaurants I’ve worked through my life, all the ingredients are locally sourced and according to the season, so changes might happen.

Menuen - 7 serveringer

Snack

Oysters w/ home made apple vinegar

Forret

Pistachio rolled Pike perch, beetroot tartare, picked mustard seeds, almonds.

Forret

Catch of the day ceviche with seabuck thorn, melon, daikon, chocolate oil.

Forret

Steamed halibut, roasted carrot Harisa pure, tarragon neuter Blanche, seaweed.

Hovedret

Oven baked cod, Jerusalem artichoke potato’s Anna, fried chanterelles, pickled pearl onions, seafood Demi glacé.

Dessert

Berries, basil oil, chocolate soil, amarena ice cream, merengue.

Dessert

Petit four, different variants.


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Blender
  • Pander
  • Gryder

Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.

  • Tallerkener
  • Glas
  • Bestik

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.9


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning