Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

1.285 kr./kuvert

1

Bål, udeliv og gastronomiske oplevelser

  • 1.285 kr./kuvert
  • 4 serveringer
  • 16 - 60 kuverter

Forord

Fælles gennemgang af bålteknikker. Der demonstreres hvorledes man ved teori og erfaring, kan styre ilden. Der bages pandekager og ristes kaffe.

Derefter en gennemgang og demonstration af teknikkerne der skal bruges til aftenens mad. Opdeling i grupper, der ud fra opskrifter laver de forskellige retter. Der laves forret, hovedret, og dessert.

Menuen - 4 serveringer

Snack

Pandekager med vild mynte og kompot af årstidens frugt. Hertil friskristet kaffe.

Forret

Røget andebryst, med butternut og æble, ristet brød og valnødder.

Hovedret

Brisket af okse, marineret med gråbynke.
Portugisiske kartofler, med oliven og vild merian
Spidskålscruditee med æbler og urter.

Dessert

Nordisk Kheer - med ristet nødder og tørret frugt.


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.90


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning