Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
650 kr./kuvert
4.9 ● 71 omtaler
Din anmodning til
Michael
4.9 ● 71 omtaler
Kørsel
Total
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Du kan ændre i menuen sammen med kokken.
Din anmodning er ikke bindende endnu.
Forår og sommer
4.9
●71 omtaler
Medlem siden September 2016
●12 menuer
Forord
I denne menu kommer jeg med flere forslag til både forretter, hovedretter og desserter. Meningen er i selv vælger den ret der passer til jeres smag og på den måde sammensætter den perfekte menu for jer. Prisen er sat ud fra en 3 retters menu, men man kan sagtens vælge flere forretter og desserter og på den måde få en tasting menu på 5,6 eller 7 retter også udregner jeg en pris alt af
hængig af hvor mange og hvilke retter i vælger. Hvis i ønsker kan jeg også være behjælpelig med vine der passer til jeres menu.
Menuen - 3 serveringer
Forret
#1
Rimmet makrel med grønne asparges, hjertesalat, tallerkensmækker og mormordressing
#2
Stegt jomfruhummer med lardo, hindbær, ærter og ærteskud
#3
Stenbiderrogn med nye kartofler, rygeost, radiser, chips og urter
#4
Rørt kalvetatar med pocheret æggeblomme, sprøde løg, rødbedepure og karse
#5
Oksecarpaccio med basilikumspesto, sommerløg, ristede mandler og spæde salater
Hovedret
#1
Kalvefilet med stegte hvide asparges, sprød panchetta, blomkålspuré, ærter og ærteskud
#2
Dyrefilet stegt med enebær, sommerkål, kantareller, vildtsauce med sennep og fuglegræs
#3
Bornholmsk unghane med ramsløg, rabarber, nye kartofler, sprød peberbacon og skvalderkål
#4
Oksemørbrad med sprøde nye kartofler, ærter francaise, portobello og bearnaise
Dessert
#1
Udvalg af oste med vindruer i estragon og citron syltede mandler
#2
Panna cotta med jordbær og rabarber ( En moderne rødgrød med fløde )
#3
Sommerbær med hvid chokolade, sødskærm, lavendel granite og sprøde kniplinger
#4
Jordbærmazarin med iskold jordbærsuppe, basilikums sorbet og sprød tuielle
#5
Gateau marcel med rom/chili syltet ananas, bær og chokolade spåner
Krav til køkkenet
- Ovn
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
-
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
Læs mere om vores sikkerhed.
71 omtaler fra kunder
4.9
- JonFrederiksberg
Pålidelig
Jeg havde høje forventninger til maden, og så alligevel lykkedes det Michael at overgå dem. Maden var simpelthen så lækker. Også langt læ... Læs merePiaGentofteFantastisk mad og en super oplev...
Fantastisk mad og en super oplevelse.
Michael lavede en 9 retters menu. Små lækre retter, der smagte himmelsk og som supplerede hinanden... Læs mere - HanneVærløse
11 gæster til bryllup - 7 retter
Vi holdte bryllup hjemme med 11 gæster og fik en 7-retters menu, som jeg havde aftalt med Michael. Michael er utrolig sympatisk og fleksi... Læs mereLineLyngbyKæmpe anbefaling! Lækker mad og ...
Kæmpe anbefaling! Lækker mad og fin dialog optil… alt spillede som det skulle 😊
Om kokken Michael Hvidovre - Medlem siden September 2016
- Verificeret
- 12 menuer
Svartid: 23 timer
Svarprocent: 95%
Jeg hedder Michael Nyenstad, er 45 år og har arbejdet professionelt med mad i snart 30 år. Jeg har en stor forkærlighed for det franske og italienske køkken. I særdeleshed de franske teknikker og den italienske enkelthed tiltaler mig. Dette kombineret med de nordiske råvarer, som efter min mening er blandt verdens bedste, udgør for mig den fuldendte ret eller menu. I er selvfølgelig meget velkommen til at kigge rundt i mine menuer og selv sammensætte ud fra, hvad I kunne tænke jer til jeres fest. Alt i mine menuer er lavet fra bunden og med udgangspunkt i bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd.
Se Michaels profilOfte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål?
Læs mere under Hjælp
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
-
Ændre i menuen og antal serveringer
-
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
-
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab