Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

495 kr./kuvert

45

Vegetarisk sæsonmenu (januar-marts)

  • 495 kr./kuvert
  • 3 serveringer
  • 10 - 100 kuverter

Forord

En grøn menu hvor ingen savner kødet. Forkæler ganen, mætter maven og giver god samvittighed :-)

Menuen - 3 serveringer

Forret

Bouillon på ristede svampe, løg fra haven og dansk tang serveret med soba nudler og purløgsolie

Hovedret

Grøn 'Wallenbergare' med rødt ris og miso, jordskok på to måder - ristet og som pure - samt sauce med brændt æble fra haven

Dessert

Æblemazarin med saltkaramel & kerner serveret med hjemmelavet pistacieis


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.90


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning