Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

515 kr./kuvert

41

La Fincas 3-retters sæsonmenu

  • 515 kr./kuvert
  • 3 serveringer
  • 10 - 100 kuverter

Forord

De bedste råvarer fra den spæde vintersæson. Med grønt fra vores egen køkkenhave og områderne omkring, friskt, syltet og fermenteret, krydret med lidt fra hav og land og helst så lokalt som muligt.

Menuen - 3 serveringer

Forret

Tatar på ørred fra Musholm med syltede sennepskorn og salatløg, blomster fra haven, glaskål og sprøde perlebyg samt mayo med brunet smør og ponzu

Hovedret

Sprødstegt bryst og confiteret lår af frilandskylling med glaserede rødbeder, skovens svampe som ristede og støv, brændt æblepuré med æbler fra La Finca samt sauce med sort peber

Dessert

Lun mandelfinancier med friske brombær og som puré. Hertil estragonolie , vaniljeis samt salt nøddenougatine


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.90


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning