Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

1.295 kr./kuvert

71

Tasting menu efterår

  • 1.295 kr./kuvert
  • 7 serveringer
  • 10 - 72 kuverter

Forord

Mine tasting menuer er lavet så der er en til hver årstid, der er lige præcis de råvarer i min verden bedst og kombinationen mellem de tunge og lidt lettere retter gør at man får en fantastisk oplevelse.

Hvis man vælger at kaste sig ud i en tasting menu skal man have tiden til at sidde og hygge om bordet, ved de lidt mindre selskaber kan det anbefales at dække op så tæt på køkkenet som muligt da det godt kan være spændende at følge med i og få alle sanse indtrykkene.

Hvis i ønsker det er der mulighed for at købe vine der passer til menuen.

Menuen - 7 serveringer

Forret

Røget ål, saltbagt selleri, hasselnøddemælk, grønne æbler og vild brøndkarse

Forret

Sprødt brød, skovens svampe, fløde, skagenskinke og urter

Forret

Risotto, salsa verde, kammusling, krydret pølse og urter

Forret

Confiteret saltet kalvebrissel, æbler, løg, timian og figen

Hovedret

Morkel faseret vagtel, rødløgs tarte tatin, svampe, glace og fuglegræs

Dessert

Kvæder, makron, fløde og varm hvid chokoladeskum ( Gammeldags æblekage på en ny måde )

Dessert

Fåremælks fromage, tørrede blåbær, lakrids, nougatine og vild kørvel


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.90


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning