Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

495 kr./kuvert

37

3 retters jordnær julemenu

  • 495 kr./kuvert
  • 3 serveringer
  • 10 - 100 kuverter

Forord

For mig er julen lige dele tradition og fornyelse. Det afspejler denne menu der tager udgangspunkt i de smage, man forbinder med jul, men i nye klæder - og med respekt for sæsonens råvarer og det lokale.

Menuen - 3 serveringer

Forret

Gravad ørred fra Musholm med brun farin, fennikel og sort peber. Serveret med creme på æg fra La Finca, raps og friske urter

Hovedret

Sprødstegt andebryst, grillet & sennepssyltet porre fra haven og puré på røget pastinak. Hertil sauterede svampe samt sauce med appelsin & 7 spice

Dessert

Mousse på skovbær & ris med vanilje, sprød mandelkage, brombærpuré samt nougatine


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.9


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning