Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

550 kr./kuvert

80

3 retters sæsonmenu: Jan/Feb/ Mar 24'

  • 550 kr./kuvert
  • 4 serveringer
  • 10 - 100 kuverter

Forord

Menuen er i særdeles velegnet til dig der ønsker at imponerer dine gæster. Med disse retter er der garanteret en gastronomisk høj smagsoplevelse og en visuel flot præsentation på tallerkenerne.
Brød og smør er inkluderet i menuen.

Menuen - 4 serveringer

Snack

Surdejsbrød og pisket brunet smør.

Forret

Nænsomt tilberedt helleflynder med chimichurri på persille og mild chili.
Sauce på skorzonerod og citrus.

Hovedret

Kalvefilet rullet med karl johan svampe.
Fermenteret rødebede ”rose” med sort hvidløg, hybenroser og balsamico.
Pure på rødbede og anis.

Dessert

Hvid chokolademousse med tonganød og æblekompot.
Spongecake på yoghurt med broken gel på yuzu og citrusurter.


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader

Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.

  • Tallerkener
  • Glas
  • Bestik

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.90


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning