Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

650 kr./kuvert

79

4 retters sæsonmenu: Nov/ Dec 2024

  • 650 kr./kuvert
  • 5 serveringer
  • 10 - 100 kuverter

Forord

Menuen er i særdeles velegnet til dig der ønsker at imponerer dine gæster. Med disse retter er der garanteret en gastronomisk høj smagsoplevelse og en visuel flot præsentation på tallerkenerne.
Brød og smør er inkluderet i menuen.

Menuen - 5 serveringer

Snack

Surdejsbrød og pisket brunet smør.

Forret

Koldrøget laks med rævesauce, julesalat og dild.
Tilkøb kaviar 100 kr.

Forret

Mosaik marmoreret torsk med dildaske og cremet muslingesauce med yuzu skilt med granolie.
Saltet mandelcreme med citrus coulis.

Hovedret

Grillet Duroc gris rullet i sprøde svær og kirsebær med julesauce og ristet grønkål.

Dessert

Ris a la
mande med sprød mandel kiks, syltede og tørrede kirsebær.


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader

Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.

  • Tallerkener
  • Glas
  • Bestik

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.90


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning