Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

269 kr./kuvert

Le Gourmet Sliders

  • 269 kr./kuvert
  • 1 serveringer
  • 15 - 100 kuverter

Forord

Le Gourmet Sliders er et nyt koncept, der byder på en unik og lækker twist på den klassiske burger, med små/mini burgere af meget høj kvalitet, der er spækket med smag, kraft og nuancer. Hver bid er en eksplosion af smag og glæde. Sammensætningen af vores sliders menu er helt enkelt opstået ud fra vores egne opskrifter, erfaring og eksperimenter med råvarer med det formål at give dig en Woow-oplevelse og mindeværdige smagsoplevelse, og vi håber, at hver eneste bid vil få dig til at længes efter mere.

Menuen - 1 serveringer

Hovedret

All you can eat i gourmet sliders. Serveres med sprøde fritter og hjemmelavet dyppelse.

Deluxe Truffle Slider: Denne saftige okse-slider er parret med krydret løgchutney, sprøde syltede agurker og cremet cheddar. Serveret på ristet briochebolle med romainesalat og kombination af en rig hjemmerørt og trøffeldressing.

Crispy Caesar Chicken Slider: Inspireret af den elskede Caesar-salat er denne slider en symfoni af smage: perfekt stegt kylling med hjemmelavet Caesar-dressing, sprød romainesalat og et generøst drys af Parmigiano Reggiano.

Confit Duck Slider: En hyldest til det franske køkken, viser denne slider kunsten med andeconfit og kombinerer lynmarineret rødspidskål salat, en cremet Dijon-dressing, krydret ravigotesauce og syltede agurker.

Veggie Slider: Vi kan efter bestilling lave vores gourmet veggie slider, der er baseret på en platebaseret bøf og friskt økologisk grønt!


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.

  • Tallerkener
  • Servietter

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.90


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning