Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

575 kr./kuvert

31

3 retters sæson menu

  • 575 kr./kuvert
  • 3 serveringer
  • 12 - 100 kuverter

Forord

Menuen bliver sammensat af en forret som hovedsageligt består af fisk og grønt.
Hovedretten er der mulighed for at vælge mellem okse, kalv og vildt.
Desserten vil blive lavet ud fra hvad der er aktuelt af grønt, frugt og bær

Menuen - 3 serveringer

Forret

Sæsonens fisk & grønt

Hovedret

Okse, kalv eller vildt samt 3 grøntsager, kartofler & sauce

Dessert

Sæsonens grønt & chokolade


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.90


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning