Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

350 kr./kuvert

21

Efterårsmenu 2023

  • 350 kr./kuvert
  • 3 serveringer
  • 12 - 100 kuverter

Forord

Menuen er udsprunget af ting som jeg selv nyder at spise. Velsmagen og tid er i fokus og man skal kunne smage min kærlighed til disse retter
gennem velsmag. Alt serverer med et passende tilbehør.

Menuen - 3 serveringer

Forret

Lakse chaviche, rødbede mayonnaise, peberrods marineret kål, syltet rødløgløg, sprødt rug crumble , feldsalat

Hovedret

Dansk braiseret frilandsgris med øl-bordelaisesauce, smørconfiteret pastinak, små knuste kartofler med urter , friteret rødløg, og sprødt røget spæk.

Dessert

Bær panne cotta med gingele, samt friske bær fra sæsonen.


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.

  • Gryder
  • Pander

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.9


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning