Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

1.750 kr./kuvert

19

Vinter menu Lux

  • 1.750 kr./kuvert
  • 6 serveringer
  • 6 - 100 kuverter

Forord

Vintermenuen tager udgangspunkt i den sene sæson. Den er elegant og luksuriøs.
Vi kører Hummer, Caviar og trøffel på menuen
Kokken tager selv tallerkner med til denne Menu.

Menuen - 6 serveringer

Forret

Caviar - Jordskok - Mandel

Mellemret

Hummer - Porre - Ægte Sauce

Mellemret

Pighvar - Seller - Brunet Smør

Hovedret

Striploin - Trøffel - Marv

Dessert

Oste servering med sødt og sprødt

Dessert

Vanilje - Chokolade - Amarena Fabbri


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader

Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.

  • Tallerkener
  • Gryder
  • Pander

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.9


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning