Header
Header
close

Feedback til ChefMe

Hjælp os med at blive endnu bedre

Hvor tilfreds er du med ChefMe?*

Dårlig

Fantastisk


Har du nogen kommentarer, ønsker eller forslag?*

Giv feedback close

Vores historie

Vi udlever vores mission ved at give dig muligheden for at fokusere og være fuldt til stede med dem, du elsker; vi bygger broen mellem uforglemmelige øjeblikke og madoplevelser, som du og dine gæster sent glemmer.

Er du vært eller værtinde for et middagsarrangement, dit barns konfirmation, dit drømmebryllup, din fødselsdag eller den årlige firmafest, kan du trygt læne dig tilbage, ånde ud, og være til stede i værtsrollen. Vi har nemlig samlet de bedste kokke - ikke kun indenfor deres kulinariske færdigheder, men for deres passion, personlighed, og evnen til at skabe enestående madoplevelser. “Hver bid er en mulighed for at skabe et unikt minde med dem, du holder af”.

image
image

Holdet bag

memeber

Thomas Mamburay

Adm. direktør (CEO) og stifter

Thomas har en baggrund som iværksætter, og startede sit første firma som 17 årig. Hans store passion er mad, hvilket også har gjort, at han har gået på Hotel- og Restaurantskolen.

memeber

Henrik Boserup

Head of Chefs

Henrik er kendt som TV-kok med et imponerende CV, der bl.a. omfatter stifter af michelinrestauranten Formel B. Han har over 30 års erfaring indenfor gastronomi, og fungerer som bindeleddet mellem ChefMe og vores kokke.

memeber

Nikita B.

Product Designer

Nikita er igang med sin kandidat i Digital Innovation & Management på ITU og har mere end 5 års erfaring med at skabe innovative løsninger og optimeringer til virksomheder. Hun har tidligere været under uddannelse som kok grundet sin passion for gastronomi.

memeber

Johan Strøyer

Market Relation Manager

Johan er igang med sin bachelor i European Business på CBS, og er sideløbende tovholder for ChefMe’s salgsafdeling til virksomheder. Med sine 5 års erfaring indenfor B2B, bidrager han til yde de bedste oplevelser gennem vores samarbejdspartnere.

memeber

Emilie R.

Customer Service Manager

Emilie har mere end 4 års erfaring med kundeservice, og er igang med sin bachelor i Sociologi på Københavns Universitet. Sammen med Astrid, besvarer hun henvendelser på mail og telefon, når hun hver dag stræber efter at yde den bedste service.

memeber

Astrid H.

Customer Service Manager

Astrid har både 6 års erfaring fra restaurationsbranchen som tjener og mere end 8 års erfaring med kundeservice. En kombination, der gør hende perfekt som det primære bindeled mellem vores kokke og kunder.

memeber

Nicholas B.

Software Developer

Nicholas har over 10 års erfaring som iværksætter med dyb forståelse for, hvordan teknologi og data kan være med til at skabe værdifulde, digitale oplevelser til vores kunder og kokke.

memeber

Vijay D.

Project Manager

Vijay har en bacheloruddannelse i IT og mere end 12 års erfaring med projektledelse. Hans kreative lederskabsevner er med til at accelerere udviklingen af forbedringer og nye features på hjemmesiden.

memeber

Ankit M.

Backend Developer

Ankit er uddannet ingeniør og har en bacheloruddannelse i Computer Science. Med mere end 8 års erfaring indenfor webudvikling, har han opnået solide, tekniske færdigheder, som han anvender til at optimere brugeroplevelsen hos ChefMe.

memeber

Ketan R.

Backend Developer

Ketan har en bacheloruddannelse i IT og mere end 6 års erfaring med at udvikle webapplikationer. Hans stærke, tekniske færdigheder og viden indenfor kompleks webudvikling er med til at levere den bedste oplevelse for Chefme’s brugere.

memeber

Jignesh S.

Front-end Developer

Jignesh har en bacheloruddannelse i IT, og har efterfølgende specialiseret sig indenfor Frontend Webudvikling. Han er bindeleddet mellem design og teknik, der er med til at sikre den gode oplevelse på hjemmesiden.

ceo
ceo

Når jeg selv laver maden, er jeg altid bombet efter. Jeg føler mig som en dårlig vært, fordi mit fokus er i køkkenet og ikke hos mine gæster. Omvendt så kunne det også let ske, at sovsen brændte på, eller pastaen fik lidt for meget, fordi man glemte at holde styr på tiden, når man underholdte sine gæster. Det var de småproblemer, vi ville til livs.

ceo

memeber

Adm. direktør (CEO) og stifter

Priser og investeringer

image

Innobooster

InnoBooster investerer i danske virksomheder med økonomisk og samfundsmæssigt potentiale, der skaber vækst og arbejdspladser i Danmark.

image

Innovationsfonden

Innovationsfonden inviterede ChefMe 12 dage til tech-mekka Silicon Valley i USA for at netværke og vidensdele.

Se vores videodagbogarrow
image

Rockstart

Rockstart er en early stage investor som investerer i målrettede iværksættere indenfor tre domæner: Energy, AgriFood og Emerging Technologies.

image

Moonraker Ventures

Moonraker investerer i venture cases for at strømline den kommercielle strategi, brand og performance marketing efforts for at opnå høje vækstmål.

image

Bjørn Bruun

Bjørn er en serieiværksætter og professionel investor. Han er bedst kendt som medstifter af det danske modehus Bruuns Bazar samt investor og partner i Baum Und Pferdgarten.

image

Human Act Development

Human Act investerer med målet om at udbygge en stærk og bæredygtig portefølje gennem et tæt samarbejde med co-investors og iværksættere.