Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

350 kr./kuvert

25

Nordafrikansk menu

  • 350 kr./kuvert
  • 3 serveringer
  • 15 - 100 kuverter

Forord

Her prøver jeg at tage noget af min afrikanske arv med ind i min madlavning. Det er en fortolkning af det afrikanske køkken fom er tilpasset mine smagsløg- hvor der er balance mellem det vi kender og det spændende nye.

Menuen - 3 serveringer

Forret

Fisk i cremet kokossauce
Denne ret stammer fra Zanzibar- en cremet kokos sauce der ledsager den hvide fisk. serveret med fladbrød og topper med en krydret tomat salat.

Hovedret

Okseculotte stegt med ras al Hanout og sauce med blodappelsin.
Blomkåls cous cous med urter, dadel sirup
Langtidsstegte rodfrugter med fennikel, mynte og lime

Dessert

Panna cotta med banan, chokolade og mynte crunch og blodappelsin gele


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.90


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning