Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

699 kr./kuvert

62

Private dining bland selv

  • 699 kr./kuvert
  • 6 serveringer
  • 10 - 100 kuverter

Forord

Lad os stå for det hele.

Med private dining tilbyder vi en enestående mulighed for, at skabe en gastronomisk madoplevelse i dit private hjem eller virksomhed - med andre ord, "få restaurationsoplevelsen hjem".
Vælg min 3 retter til 699,-
4 retter til 849,-
5 retter til 999,-
6 retter til 1129,-
Det eneste du skal gøre er at invitere dine gæster hjem omkring spisebordet. Du sætter dig bare til bords, læner dig tilbage og nyder aftenen, mens vi sørger for indkøb, forberedelsen, duften, smagen og den gastronomiske stemning.

Uanset om det er en 40 års fødselsdag, en forretnings middag, eller brullyp, er private dining din måde at få en sublim restaurant oplevelse i private rammer.

Du vælger lokalet, dækker bordet og sørger for køkkenfaciliteter. Så står vi for at bringe en skøn oplevelse hjem til jer.

Menuen - 6 serveringer

Forret

FORRETTER
Der er friskbagt brød og skøn rullesmør til alle forretter og mellemretter
· Hyldeblomst graved laks m/ rygeost creme, syltet sennepskorn & sangoradise samt dildolie.

· Lyngrillet færørsk koldrøget laks m/ ærtepure, ærteskud & porreaske.

· Rørt oksetatar m/ brændte løg, estragonemulasion, friseé salat & syltet beder.

· Stegt kammusling m/ blomkålpure, sprødt kyllingeskind, råsyltet gulerod samt urteolie.

Mellemret

MELLEMRETTER
Der er friskbagt brød og skøn rullesmør til alle forretter og mellemretter
· Rimet kammusling m/ grillet asparges &passionsfrugt vinaigrette toppet med brøndkarse

· Lakrids Gravad okse m/ anis syltet romanesco kål, brændte løg & skovsyre

· Blomkål & friteret kapers samt flødecreme & purløg

· Karameliseret foie gras terrine m/ henkogt frugtkompot samt sirupristet brød

Mellemret

GANE RENSER
· Champagnesorbet

· Æblesorbet

· Hvidvinsgranite

· Blodappelsingranite

Hovedret

HOVEDRETTER
· Langtidsstegt kalvemørbrad m/ pommes anna, variation af løg samt rødvinsglace

· Glaseret braisseret oksebryst m/ knuste kartofler, kantarelsauce & smørstegte gulerødder

· Bøf bearnaise, bøf af sydamerikansk oksefilet, håndskårne pommes frites samt sauce bearnaise

· Urtefarseret kyllingebryst m/ ærtebygotto, asparges samt ærteskud

Mellemret

PRE-DESSERT/EFTER DESSERT
· 3 danske oste m/ behørig garniture

· Granite af mouserende vin

· Mango sorbet m/ mynteolivenolie

· Assorteret 3 x petit four kager fra vores samarbejdspartner

Dessert

DESSERTER
· Solbærparfait m/ tæt chokoladekage, krystaliseret hvid chokolade samt sprød tuilles.

· Chokolademousse m/ mazerin, krystaliseret chokolade, mørke bær samt sprød solbær

· Klassisk creme bruleé m/ syrlig sorbet & bær

· Pistacie tærte m/ basilikum, hvid chokolade & lime samt nøddecrunch


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.90


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning