Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

850 kr./kuvert

Gourmetmenu april-juni

  • 850 kr./kuvert
  • 7 serveringer
  • 6 - 100 kuverter

Forord

Gourmet menu med 3 appetizers til at sparke ganen i gang, derefter bliver der serveret 4 retter i roligt tempo med masser af smag og æstetik.

Menuen - 7 serveringer

Snack

gillardeau østers med yuzu og citrus

Snack

krustade fyldt med rygeost og rogn

Snack

pani puri med morkler og asparges emulsion

Forret

rødtunge stegt på crouton med pure på persille, grønne asparges og sauce på muslinger

Mellemret

grillede hvide asparges med sauce på havgus, mandel olie og skovens blomster

Hovedret

stegt lammeryg med små nye løg, ramsløg, selleri og sauce parfumeret med timian

Dessert

bagte danske rabarber med yoghurt, ingefær, roser og hvid chokolade


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.

  • Tallerkener

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.90


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning