Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

299 kr./kuvert

Taco Therapy - en fiesta af smag!

  • 299 kr./kuvert
  • 2 serveringer
  • 15 - 100 kuverter

Forord

Inspireret af glæden ved at skabe unikke smagsoplevelser, inviterer Taco Therapy dig med på en smagfuld rejse, der handler om at omfavne kreativitet og opdage forskellige smagsprofiler. Med en mission om at opnå den perfekte balance af smag i hver bid, begav vi os ud i utallige køkkeneksperimenter og smagsprøver. Resultatet? mundvandsfremkaldende taco-varianter designet til at efterlade dig med lyst til mere!

Menuen - 2 serveringer

Hovedret

Birria Taco (slowcooked oksekød): Mørt braiseret oksekød med aromatiske krydderier, akkompagneret af forfriskende pico de gallo, cremet Gouda ost, krydret mojo verde, samt rå løg. Taco serveres med lime frisk koriander (valgfrit). Oplev en symfoni af smag, der vil transportere dig til hjertet af Mexico med hver eneste bid.

Pollo Crujiente Taco (sprød kylling) : Crispy kylling komplementeret af en dressing lavet af en blanding af friske tomater og krydderier. Toppet med livlig pico de gallo, et strejf af lime, snittet hvidkål, leverer denne taco en dejlig sprødhed og en eksplosion af lækre smagsnuancer.

Al Pastor Taco (pulled svinekød): Saftigt svinekød marineret i krydderier og tilberedt til perfektion, kombineret med mexicansk coleslaw, livlig pico de gallo, toppet med ananas og en cremet dressing. Al pastor serveres med lime og frisk koriander (valgfrit) 

Mulighed for at imødekomme vegetarer og veganere

Forret

Cæsarsalat med salat, parmesan og kylling med hjemmelavet dressing.


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.

  • Tallerkener
  • Servietter

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.90


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning