Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

350 kr./kuvert

25

Sensommer-menu

  • 350 kr./kuvert
  • 3 serveringer
  • 20 - 100 kuverter

Forord

Når sommeren går på held, er vi klar med en ny og skøn menu. Den er skabt med respekt for årstiden og er sensorisk.

Menuen - 3 serveringer

Forret

Lakseroulade med creame cheese og friske krydderurter, pyntet med syltet grøn tomat og ærteskud

Alle serveres med hjemmebagt brød og smør

Hovedret

Chilimarineret kalvefilet
Bagte porrer med løvstikke olie (lun)
Rucola med blå ost og blommer
Lagbagte kartofler med smør og timian

Dessert

Fragilité med hvid chokolade Og coulis af sensommer bær.


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.90


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning