Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

360 kr./kuvert

25

Vintermenu 2023

  • 360 kr./kuvert
  • 3 serveringer
  • 20 - 60 kuverter

Forord

Menuforslaget er lavet med fokus og udgangspunkt i årstidens råvarer. Retterne har fokus på god smag og en hensynstagen til de enkelte råvares unike smagsudtryk, båre hver for sig og i samspil med hinanden.

Menuen - 3 serveringer

Forret

Ceviche med bær og torsk.

Hovedret

Oksemørbrad i ovn med kartoffelpuré og ratatouille

Dessert

Cognacmousse med mandelkrokant


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.90


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning