Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

1.500 kr./kuvert

18

Yatai Oki - the sense of Japan

  • 1.500 kr./kuvert
  • 7 serveringer
  • 10 - 60 kuverter

Forord

Denne menu udspringer fra min store erfaring og rejse igennem det Japanske og dets traditionsrige køkken.
Menuen er sammensat som en rejse, der tager dig dybt ind i den japanske følelse og efterlader dine smagsløg imponerede og undersøgende.

Jeg kommer selv ud, tilbereder og laver menuen samt fortæller om retterne.

Ved bestillinger op til 20 personer, medbringer jeg originalt japansk service.

Menuen - 7 serveringer

Forret

Dashi blancheret spinat serveret med frisk krabbe.

Hovedret

Edomae nigiri sushi med laks, tun og inside-out maki ruller.

Hovedret

Seared beef sashimi with wasabifoam, ponzu & sesamdressing.

Lynstegt oksekød sashimi med wasabiskum, ponzu & sesamdressing.

Hovedret

Tempura kammusling i Kaitaifi (arabisk filodej) serveret med friske japanske spirer, spicy chilimayo & soja æggeskum.

Snack

Agurke/champagne granité med lime og saké.

Hovedret

Berberi andebryst marineret i rødvin & teriyaki, braiseret i en mild soja/anis fond - serveret med blancheret pære.

Dessert

Saké Panacotta, serveret med frugt i limesirup, kokosis & banan-litchi skum.


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.90


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning