Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

550 kr./kuvert

71

Julefrokost

  • 550 kr./kuvert
  • 4 serveringer
  • 20 - 60 kuverter

Forord

Når vi snakker julefrokoster eller middage, snakker vi også traditioner og selvom jeg normalt gerne tænker ud af boksen, så er min holdning at julefrokosten skal man ikke pille for meget med.
Mit bud på den perfekte Julefrokost plejer at blive modtaget med store smil fordi der er fokus på balancen mellem det fede i julemaden, det sure og søde samtidig med at traditionerne bliver værnet om og så de små twist der gør det lidt spændende.

Buffeten kører i etaper så de lune ting stadig er lune når de ender på tallerkenen.
Hvis jeres favorit mangler kan den tilføjes eller erstatte en af de retter der er på.
Alt er selvfølgelig lavet fra bunden.

Menuen - 4 serveringer

Forret

Karrysild med æbler, kapers og syltede løg
Stegte sild i lun lage lavet på æbleeddike og øl
Æg og rejer med dild mayonnaise, tørret tomat og små urter

Forret

Pandestegt fiskefilet med grov remoulade og citron
Gravad laks med fennikel crudité, vilde urter og rævesauce (sennepsdressing)
Hønsesalat med bacon
Kalvesylte med tranebær, sennep og rødbeder

Hovedret

Lun leverpostej med bacon og champignon
Confiterede andelår med appelsinsirup og sprød grønkål
Sprødstegt svineskank med bagte æbler, rødkål og brødsauce
Julemedister og grønlangkål med brunet smør

Dessert

Danske egnsoste med druer, radiser og knækbrød
Ris a´la mande med sprøde mandler og kirsebærsauce


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.90


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning