Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

650 kr./kuvert

79

4 retters sæsonmenu: Apr/Maj/Jun/Jul 24'

  • 650 kr./kuvert
  • 5 serveringer
  • 10 - 100 kuverter

Forord

Menuen er i særdeles velegnet til dig der ønsker at imponerer dine gæster. Med disse retter er der garanteret en gastronomisk høj smagsoplevelse og en visuel flot præsentation på tallerkenerne.
Brød og smør er inkluderet i menuen.

Menuen - 5 serveringer

Snack

Surdejsbrød og pisket brunet smør.

Forret

Variation af asparges med rosapeber og røg.
Sauce vin blanc med löjrom og fermenteret peber.
Tilkøb rødtunge 100 kr.

Mellemret

Grillet hjertesalat med creme på muslinger og sprød panko vendt med dild.

Hovedret

Farseret landkylling med blancheret spæd sommerkål marineret med lime og saltet mandelpure.
Aromatisk olie med syltede stikkelsbær.

Tilkøb / Erstat landkylling med oksemørbrad 75 kr.

Dessert

Hibiscus syltede rabarber med ruby chokolade parfait og rabarber crudite.


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader

Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.

  • Tallerkener
  • Glas
  • Bestik

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.90


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning