Henrik Boserup
Madoplevelser du aldrig glemmer

Du binder dig ikke når du skriver til os.

600 kr./kuvert

80

PÅSKEFROKOST 2024

  • 600 kr./kuvert
  • 5 serveringer
  • 15 - 100 kuverter

Forord

Imponér dine gæster med en påskefrokost der rummer et moderne gastronomi, eksklusivitet og råvarer af høj kvalitet.

Menuen - 5 serveringer

Snack

Surdejsbrød med kværnet smør.

Forret

Håndpillede rejer marineret i grillet ingefær med pocheret hønseæg og cremet sauce af muslinger og safran.

Mellemret

Nænsomt tilberedt torsk med sprød kylling. Smørpocherede hvide asparges med skummet sauce af asparges og dild.

Hovedret

Grillet lammefilet med en “rose” lavet af rødbede, hybenroser og en årgangs balsamico.
*
A part serveres kartofler vendt med løvstikke.

Dessert

Hvid chokolade/tongamousse med coulis af yuzu og sødskærm samt æblekaramel.


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

19 omtaler

4.90


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning